lunes, 22 de junio de 2009

Els dies passen i hem queda menys d’un any per trepitjar terra marroquina.

He començat a treballar al gimnàs de la mà d’un preparador que hem marcará les pautes al llarg d’aquest temps per tal de millorar tecnica i fisicament dins d’un equilibri que eviti lessions o el que sería pitjor. Un estancament en la meva evolució física.

Actualment estic visitant el gimnás tres cops per setmana amb sessions que no baixen de les dues hores complementant els caps de setmana a rodar en bici per tal de fer quilòmetres a les cames i potenciar la vessant aeròbica de l’entrenament.

Taules d’exercicis repetitives han de donar i de fet ja ho estic notant, força i desenvolupament als musculs que haurán de patir de valent i que hem reforçaran l’estructura general del cos.

Paralelament m’he marcat al llarg de l’any una serie de curses en la que he d’evaluar i experimentar el meu progrés, educant el meu cos a la dosificació de l’esforç, a la hidratació i avituallament correcte i pautat per tal de que el cos tingui els nivells de sucre necessaris per tal d’evitar un defalliment. Realment no es facil beure i menjar quan no tens ganes. Però es vital.

Un exemple d’això va ser la participació en una de les proves que mes es poden semblar a una etapa de les que viuré a la TITAN DESERT, una cursa que es va celebrar el passat 2 de maig amb sortida i arribada a la població de Sariñena dins el territori dels Monegros. Tothom ho coneix. Grans extensions de terreny de pàram en un circuit de 114 kms on es compaginàven trams de plà on es podía rodar realment depressa amb d’altres de pujades i baixades, trencacames, i que feien de la cursa una prova de resistència on la dosificació de forces era necesaria.

Ara en vindrán unes altres al llarg d’aquest temps on haure de posar-me necessariament a prova per tal de seguir progressant.

En resum, planificació, preparació i consecució. Tres premises per a tots aquells que un dia decidiu fer un pas més en allò que us entusiasma dins el terreny esportiu i en qualsevol modalitat.

Fins ,més endavant.