miércoles, 29 de septiembre de 2010


Estos últimos dias de entreno están siendo mas intensos si cabe, sobre todo corriendo. Siento las piernas cargadas pero a la vez tambien noto que se recuperan mas deprisa a dia que pasa.
El 17 de octubre se celebra una carrera en Vilafranca de 13 kms que puede servirme de test para ver en que punto me encuentro ya que la distancia de 13 kilòmetros es mas o menos la que voy a correr en los duatlones.
Veré que tiempo soy capaz de hacer!!!!

domingo, 26 de septiembre de 2010

Sortideta de club!!!


Bona sortida avui pel matí.
Feia temps que no sortía amb els amics dels Pinxos de Vallirana i ens hem divertit d'alló més.

Sortim de bon matí desde el casino de Vallirana, lloc habitual de trobada i poc després , reagrupar-nos amb la resta de grup a l'ermita de Sant Ramón.
Sembla mentida com ha quedat la muntanya després del darrer incendi.

Després pujada a Begues per recuperar forces i tornada a casa sota una incipient pluja que no acaba de mullar però que molesta.

Tos plegat, un matí simpàtic.

lunes, 20 de septiembre de 2010

Entrenament , entrenament i més entrenament!!!!

Ja porto dues setmanes d'entrenament després del període de vacances i veig com el cos te memòria encara i que costa molt tornar a agafar aquell ritme d'entrenament que tenía al mes de maig.
Ara sesions de bici i aparells combinat amb sortides de correr i piscina, m'estan posant a lloc de nou en tots els aspectes possibles que un es pugui imaginar.
Et dones compte que t'han d'ensenyar allò que creus ja aprés. Correr, nedar, dossificar forces. Tot es part de l'entrenament i si vull fer les competicions amb un mínim nivell, m'hauré d'aplicar.
Vaja!!!, com tot en aquesta vida, sacrifici, dedicació i saber fer. Els resultats sempre arriben al final.

martes, 14 de septiembre de 2010

Cursa de Vallirana de l'onze de setembre.


Avui he tingut finalment la classificació de la meva primera cursa competitiva i la veritat es que surto satisfet del meu resultat.
19è de la General i 6è del meu grup.
Cursa ràpida, intentant no perdre gaires posicions en la primera part planera, convertint-se després amb trams de força desnivell i acabant la mateixa amb trams planers i baixades en la darrera part i permetent-me mantenir un bon ritme i arribar amb forces al final.
23minuts14 segons per recorrer els 5 kms de la prova.
A estat una bona presa de contacte per allò que vindrá en mesos posteriors.
De moment, a seguir entrenant.

domingo, 12 de septiembre de 2010

Hoy ha tocado rodar!!!

Domingo, 8 de la mañana y las bicis de carretera preparadas para una primera salida en ruta con David y Raul.
Salida rodadora en la que han salido finalmente 97 kms con buen tiempo y algo de calor al final de la mañana.
Falto de ritmo, me ha costado el seguirlos a rueda pese a intentarlo en muchas fases del recorrido.
Al final, me llevo la satisfacción de poder volver a conectar con el ritmo de entreno y finalizar una semana que ha sido de lo mas completa.
La semana empieza mañana y de nuevo vuelta al entreno base!!!.
Mes y medio para empezar los duatlones de montaña y estar mínimamente en forma.

viernes, 10 de septiembre de 2010

Ya no hay vuelta atras!!!

Primera toma de contacto con la rutina de entrenos de triatlon y las cosas no empiezan del todo bien. Demasiado tiempo de inactividad y ahora lo estoy pagando.
tres dias y seis horas de entreno, combinado sesiones de gimnasio con sesiones de correr y natación. Me han dejado un cuerpo de lo mas dolorido.
Mañana carrera de 5 kms por Vallirana y Domingo salida en ruta. A ver que secuelas me deja al final de la semana para poder empezar con buen pie la próxima.
Todo un reto.

viernes, 3 de septiembre de 2010

Nova etapa, nou camí, nous projectes.


Avui comença una nova etapa després de l'objectiu TITAN DESERT ja acomplert, després de les vacances d'estiu i d'un merescut descans competitiu.
Ara es el moment d'encetar nous projectes i de tornar a activar la maquinaria competitiva, així que vaig a entrar en el mon dels duatlons i triatlons de la mà del Club Triatló Vallirana qui m'ha obert els braços per pertanyer a aquest club de nivell i començar amb ells aquesta nova etapa competitiva que espero i dessitjo hem porti a reptes engrescadors.
Avui estic il.lusionat.