miércoles, 27 de julio de 2011

Voltant per terres portugueses!!!!

Quina experiència es el rodar en bicicleta per carreteres plenes d'eucaliptus, desertes, amb una xafogor sofocant a les set de la tarda i creuant poblets on la gent de la zona et mira com si fossis un extraterrestre vingut de l'espai.
No he trobat en cap moment cap altre ciclista, cosa dificil a casa nostra, a excepció d'algun que altra cotxe que a tota pastilla et passen pel costat sense aturar-se a mirar si pot o no avançar-te. Realment fa respecte.
Aqui no hi ha tradició!!! Es una aventura el sortir a entrenar.
No obstant tot no es entrenament, entre altre perque fa una calor que fon les pedres!!!. Així que una mica de turisme també ajuda a passar el temps!!!

Aviat a terres del nord on espero faci més fresqueta!!!

jueves, 21 de julio de 2011

i de vacances.... a Navarra!!!

Com no pot ser d'altra manera, ja he trobat l'excusa perfecta per omplir una mica més el meu temps de descans "actiu" en vacances.
http://www.tufederacion.com/files//fntriat/Eventos/Pruebas%202011/Triatlon%20CNP%202011/110807%20Triatlon%20CNP.pdf

He trobat al calendari nacional una prova que cau a prop d'on estarem de vacances i m'he animat a fer-la.
Dos cents participants es donarán cita a Pamplona el diumenge 7 d'agost en el triatló del Club Natació Pamplona en distància olímpica.
M'emporto tots els estris de viatge per viure aquesta nova experiència.
A veure que tal.

martes, 12 de julio de 2011

Pont de Suert, arribada i triatló!!!

Sense temps per descansar i gaudir de la EPIC TRAIL viscuda fins llavors, arribo a Pont de Suert i m'adono que l'ambient a canviat respecte a dies anteriors. Triatletes amunt i avall escalfant motors, descarregant bicis, omplen el poble de l'ambient de competició que tindrem diumenge.
Canvi d'indumentària, canvi de bici, canvi de xip. Ara toca posar-se les piles competitives. La triatló ja es aquí.
Diumenge, sis del matí. Toca llevar-se, baixo a esmorçar, preparo les coses i marxo de l'hotel en direcció al camp de futbol del poble on tenen instal.lat el box pel canvi al tercer sector.
Un cop deixades les bambes marxo cap al pantà en bici on començará el tram de l'aigua.
L'ambient es gran. Un munt de corredors s'afanyen a posar-se el neoprè mentre altres ja son a l'aigua escalfant.
Preparats i sortida ràpida, les diferències es donen aviat i intento posar-me a lloc per tal de nedar el més còmode possible entre tant nedador impacient.
Dues voltes al circuit hem separen de la bici; sector que tinc més apamat i que hem dona més comoditat i confiança.
Surto de l'aigua entre crits d'ànims, una mica fora de lloc per l'esforç que arrossego i agafo la bici.
Pujada sostinguda fins al poble a velocitat "in crescendo" per tal de trobar el grup que hem porti a bon ritme. No l'acabo trobant en cap moment del sector i acabo treballant gairebé sol en terra de ningú. Quaranta quilòmetres de forçar i arribada a box per calçar-me les sabatilles.
El tercer sector es d'allò més dur si bé ja ho tenía present al haber passat el día anterior per les dures rampes mentre baixava de les muntanyes de Cerler.
Exigent circuit per pistes pedregoses i en moments trencades i amb pedra solta fa d'aquest tram, uns moments de veritable patiment muscular. El cos hem comença a passar factura i intento esborrar qualsevol pensament de fatiga.
Al final i amb una tornada a tot el que hem donen les cames puc creuar l'arribada amb un temps de 2:42:26 que hem donen el 189 com a posició final i l'11 del meu grup d'edat.

lunes, 11 de julio de 2011

Cuatro días en altura.

Esta semana ha sido especialmente intensa al proponerme hacer una ruta de cuatro días en btt por el pirineo de Cataluña y Aragón. La PIRINES EPIC TRAIL.
Con 235 kms y 6.500 metros de desnivel acumulado, la empresa no ha sido nada fácil.

Recorriendo pistas , caminos, algunas carreteras, rios, torrentes y trialeras imposibles; saltando cercados, superando pinchazos y averías, bajo un calor de verano y rodeado de imponentes montañas que hicieron de esos días una experiencia a recordar.
Siete fuimos y siete hemos vuelto completando el recorrido aunque en algún momento llegamos a ser ocho.

Ahi queda y ahora..... a por el siguiente proyecto.