domingo, 23 de octubre de 2011

A dues setmanes de l'inici!!!

Setmana a setmana, els entrenaments agafen intensitat si bé encara estic lluny de la millor forma, cosa per altra banda llògica.
Bicicleta i sobretot quilòmetres a peu son ara per ara la meva prioritat per tal d'agafar comoditat a l'hora de començar qualsevol duatló. Rapidesa i bona posició inicial son bàsiques per agafar bon lloc en el sector btt per tal d'evitar esforços i perdues de temps que al cap i a la fí es paguen, en curses ràpides i de curta durada com son aquestes.
Vallfogona, la primera. Un xic lluny però amb ganes d'enfrontar-me de nou a una competició amb les incògnites de sempre però amb la confiança de fer millor paper que la temporada anterior.

martes, 4 de octubre de 2011

Ja tenim la muntanya a tocar!!!

La federació publica avui el nou calendari, encara provisional, de les competicions de la nova temporada i ja tinc nom propi.

6 de novembre. Vallfogona de Ripollés.
Primera prova puntuable del calendari de duatlons de muntanya i primera prova de foc.
De nou olor a competició i ganes de fer-ho millor que la temporada anterior on superar el 8è lloc per grups d'edat.

domingo, 2 de octubre de 2011

Camins, pistes i trialeres. Retorn a la btt!!!.

Canvi de bici, canvi d'estil, canvi de ritmes. Les duatlons de muntanya son a arribar i la muntanya hem crida.
Avui he decidit posar punt i a part a la carretera i treure la pols a la btt.
Vuit del matí, comença un nou moment, una nova pre-temporada per tal d'agafar toc, ritme i bones maneres a la mtb en un circuit que ha estat plé de trialeres, desnivells i pistes en un circuit que al final ha donat 64 quilòmetres en un retorn amb mal de cames final. I es que això de pedalar a ritmes obligats i explosius es un altra tema.
Ja no hi ha aturador. La pre-temporada ja ha començat!!!