martes, 19 de marzo de 2013

i va passar la Volta!!!

D'aquelles coses que recordes un temps enllà, d'aquella vegada que sense preveure-ho, va passar per davant la porta de la botiga "el pelotón" de ciclistes de la Volta a Catalunya i tota la caravana de cotxes d'assistència, periodístes, jutges, policíes, ... que formen la llarga llista d'acompanyants d'aquest gran esdeveniment esportiu a casa nostra.

lunes, 18 de marzo de 2013

Progressant a poc a poc!!!



Diumenge, 10 del matí a Figueres. Dins les festes de Sant Josep, els amics de l'agrupació que porta aquest mateix nom varen proposar-nos una cursa de 10 qms per la ciutat i he decidit de participar-hi.
Sortida a primera línia esperant a veure si les cames i el poc entrenament que porto no hem passará factura més tard. Sortida rápida i en pujada seguint el cotxe de cursa que al poc d'enfilar el sprimers carrers es perd i ens fa dubtar i aturar-nos momentàneament, provocant nervis i corredisses de nou per no perdre gaires posicions fet que hem fa gastar més energíes de les que realment tinc i que a la segona volta al circuit pagaré car amb un ritme més lent.
Bon ambient per allà on passem i satisfet per la cursa feta amb el poc temps de rodatges que hem fan veure una bona temporada ens pocs mesos.
Al cap i a la fí correr per sota de quatre el minut es per estar satisfet de debó.
Amb la fita posada en la mitja marató de Figueres del mes de maig i poder baixar definitivament de l'hora i mitja.

lunes, 4 de marzo de 2013

...tres mesos més tard!!!

Ja quasi no recordo la darrera competició en que vaig participar. Han estat mesos d'aturada forçosa i manca total d'entrenament el que m'ha dut finalment a tornar a trobar-me mesos després amb uns entrenaments forçats i precipitats per arribar amb el mínim de garànties d'acabar una mitja marató.
Ahir diumenge va ser possible conseguir-ho novament i amb tan sols poc menys de 50 qms rodats i un parell de classes d'spinning m'he plantat a la línia de sortida de la mitja de l'Estany per segon any consecutiu amb la intenció d'acabar-la sense lesionar-me i si podía ser rebaixant 1:45 de l'any anterior.
Sabia que no era un repte fàcil i els riscos de no acabar-la o finalitzar-la caminant o lesionat eren alts.

Bon ambient com es costum a Banyoles cada cop que es fá un esdeveniment esportiu i a les 9:30 sortida de la prova.
Bon ritme i constant els primers 10 qms pels volts dels 4,10 a 4,15 m/qm, ritme molt acceptable i sorprenent donat que estava rodant en entrenaments per sobre 1:30 a 1.40.
A partir de llavors comencen els desnivells de la prova i els puja i baixa constants del traçat fa que les cames comencin a resentir-se i el ritme també ho faci.
No obstant fins a 5 qms de finalitzar el cos m'ha anat aguantant. A partir de llavors la cursa s'ha fet llarga de veritat. Cames pesades i adolorides. Un ritme de 4.50 ja hem feia perdre temps però encara i així l'arribada ha estat prou sorprenent, tancant el crono en 1:35:59.
Ja veig que tot no está perdut. Fent les coses be i esglaonades tornarem al nivell de quan ho varem deixar.
Propera parada; 10 qms de Figueres d'aquí a dues setmanes.