domingo, 12 de mayo de 2013

Dura cursa la de Banyoles!!!

No era recomanable correr de nou una mitja i aquest cop sobre un itinerari de muntanya i menys encara si no estava recuperat de les molesties arran de la mitja de Calafell de diumenge passat i encara i amb els esforços de minimitzar els problemes de dolor que varem treballar a través de la fisio.
Molt i amb tot, a les nou del matí era a la línia de sortida a punt de pendre part en una de les curses de muntanya amb una duresa important de les que recordo. Sortida rápida per agafar posició als corriols de pujada a Sant Patllari i primeres rampes sostingudes i dures per les meves cansades cames. No acabo de trobar ritme ni fortalesa en elles però segueixo apretant i arriscant en alguns trams, el que hem provoca algun ensurt i alguna caiguda sense més premi que unes esgarrapades.
Relleu de puja i baixa constant, trencacames i a vegades amb baixades i pujades equipades fins i tot amb cordes fixes fant de la prova una exigent força de voluntat pe acabar amb dignitat.
Completo els 21 quilòmetres en dues hores i en la posició 35 de la general. Content a pesar de les limitacions físiques que arrossego.
Ara venen uns dies de recuperació i cap competició a la vista fins a Juny.


lunes, 6 de mayo de 2013

Mitja marató de Calafell, objectiu aconseguit !!!

Després d'aquests dos mesos de preparació i tornada a la competició hem vaig proposar el poder baixar de l'hora trenta a la mitja marató.
Escollint en el calendari vaig trobar la possibilitat de poder-ho fer en el traçat que proposava la mitja de Calafell i aquest diumenge he provat sort.
Un matí fantàstic,bona temperatura i ambient , ens donen la sortida a dos quarts de nou del matí. L'objectiu es clar, a ritme de 4:19 es el màxim a que hem puc arriscar. He de ser capaç de mantenir un ritme elevat i constant durant tota la cursa sense poder permetrem devallades que hem farien irrecuperable el temps perdut.

El rellotge m'ho marca, primers quilòmetres per sota de quatre, això hem donará un xic de coisí però m'arrisco a cremar massa energía. A partir del quart quilòmetre decideixo dossificar una mica i posar-me a poc més de quatre, fent que la mitja es mantingui fins al quilòmere 15 sobre els 4:05 /4:08.
Arribats al quilòmetre 16 i fins al 20 la temuda devallada que ja vaig patir a Banyoles torna a apareixer accentuada per unes molesties al genoll esquerre que comencen a fer-me la guitza. No puc baixar ritme, sino de que haurá servit tot l'esforç fet fins llavors.
Hem deixo passar un corredor que fins llavors ens haviem donat successius relleus i m'enganxo al seu darrere tot el que puic per tal de que no m'adormi en els ritmes.
Ariiba el quilòmetre 20 i ja veig la curva a esquerra que hem porta a meta.
El crono canvía davant meu a 1:28:00, corro per que no passin gaires segons més i entro amb un temps final de 1: 28:15 en la 18èna posició de la general d'un total de 157 corredors. S'ha aconseguit. No obstant encara i ha marge de maniobra per millorar!!.