lunes, 10 de junio de 2013

La Roca Negra 3, una clàssica al calendari!!!!

Aquest diumenge tocava de nou participar en la que ha esdevingut per a mi una de les curses clàsiques de muntanya.




En la seva tercera edició i la meva també trecera participació tenía com a repte personal el completar tot el recorregut i desnivells en un temps per sota de l'hora trenta.
Sortida a les nou del matí desde l'estadi d'atletisme de Sant Boi en un matí assolejat i bona temperatura. Bon ritme d'inici al costat del bon amic Sergi que marcava un ritme viu per tal de poder estar en els llocs capdavanters un cop enfilessim les primeres rampes i corriols per tal d'evitar els possibles taps.
Enfilats pels innumerables camins trencacames que no deixaven relaxar les cames en cap moment anem arribant cap a la base de una de les pujades importants del día, Sant Antoni, no sense haver de salvar abans una baixada en fort pendent fins a la base de la pista justa avall, moment on amb mala fortuna salvo una pedra però no veig un roc amagat per la verdissa que hem fa caure i rodlar un parell de metres. La mà i el canell esquerra hem queden força tocats durant bona estona i ja veig que alguna trencadissa m'he fet.
Seguim corrents muntanya amunt i un cop dalt i recuperat de forces al control d'avituallament de Sant Antoni, enfilo baixada i camí de retorn cap a Sant Ramón ja però amb més prudència a les baixades que també hem fan minvar les forces i el ritme de cursa.
Uns núvols ens ajuden a no passar tanta calor i ens fan una mica més fàcil l'ascensió. Un cop dalt, glop d'aigua i baixada directa fins a l'estadi. Moment d'apretar una mica més i veure si encara soc capaç d'arribar en temps.
Ni fet exprés, 2:20 minuts passant per la línia d'arribada.
Recollida i cap a l'hospital a fer radiografíes!!!.
Resultat de l'experiència; un matí gloriós i de record `personal, una enguixada de braç i una setmana de parada obligada.



jueves, 6 de junio de 2013

Kayakló del Fluvià.

No hi ha millor recompensa que participar al costat dels teus fills en el debut de la seva primera competició.
Avui ha estat un kayakló pel riu Fluvià a Sant Pere Pescador en un matí acompanyats de bon sol i tramuntana per tothom!!!. Content i orgullós!!!