lunes, 28 de septiembre de 2015

Arranquem temporada!!!

Setembre es el mes dels bons propòsits, dels reptes futurs, del voler posar de nou les coses a lloc,... i jo no puc ser diferent.
Deixo de banda un catastròfic any 2.015 per centrar-me en una nova temporada amb reptes tant importants com el retrobament en el circuit de duatlons de muntanya que hem serveixi de base per afrontar algunes proves de carretera i estar a punt per la temporada de triatlons de l'any vinent.
De moment, començant a posar la primera pedra amb sessions de gym, piscina i correr per tal d'anar enfortint una base que ara hem falta.


lunes, 7 de septiembre de 2015

Òlimpic de Banyoles!!

Feia ja tres anys que no era partícep de correr de nou el triatló olimpic de Banyoles. Encara i que feia tan sols dues setmanes que havía començat entrenament de temporada i el meu cos está completament verd, vaig voler apropar-me a les sensacions que un te en una competició de triatló.
Aquesta adrenalina que et recorre el cos, aquestes sensacions d'inseguretat de veure que passará, si serás capaç de completar tots els sectors, si el cos respondrá ja sabent que el posarás al límit i problemes en sortiran.
Tot i així, a les 16:06 de la tarda ja era nedant a l'estany de Banyoles i començant l'arrencada de la temporada.
Sortint en el darrer torn es neda sense pressing, sense empentes, amb comoditat a pesar que no pots badar; 45 minuts et barren el pas a no poder ser-hi al sector de bici.
El cap comença a concentrar-se en el ritme i poc a poc anem superant corredors i boies. en 37 minuts el recorregut ha finalitzat i ja corro per la catifa blava a per la bici.
Ràpic canvi de sabatilles, casc, ulleres i corrent amb ella cap al carrer.
Comencem amb forta pujada i anem agrupant-nos uns quant. Costa agafar el ritme després de l'ingravidesa de l'aigua i les cames no tenen gaire força a pesar que la pujada obliga.
Passen els quilòmetres i poc a poc vas agafant el grup que et portará a bon ritme durant el final de la primera passada per Banyoles i tota la segona volta a ritmes més elevats que si anessis sol lluitant contar el ventet que poc a poc es fa notar. Cap problema mecànic, bones sensacions de moment i arribant a Banyoles prenc el gel que porto a la butxaca per tal d'afrontar el darrer sector a peu. Sector fet en 1: 58:04.
Dues voltes per completar els 10 quilòmetres que de bon principi sembla que les meves cames vulguin aturar-se. Noto com els músculs es revelen i s'endureixen volen anunciar que si apreto, les rampes farán acte de presencia.
Tranquilitat!!!!, relaxo la meva manera de correr, amplio la petjada i deixo que poc a poc els musculs agafin la tensió adequada per evitar aturar-me. Un ritme constant de 5 hem fa completar el tercer sector i finalitzar la triatló en un temps total de 2:48:12.
Content de les sensacions i sabent que tot es un començament i que hi ha molt marge de millora.