lunes, 16 de noviembre de 2015

Així no es pot correr!!!

Primera partcipació en un duatló de muntanya desde fa 3 anys i coincidint en que estaba a prop de casa hem decideixo a correr.
Molta ilusió en tornar a viure l'ambient de cursa i retrobant bons amics.
La cursa ja va ser un altre tema. Sortida com sempre ràpida en el primer sector a peu però encara pru comode respecte als forts desnivells del circuit. Començant potser una mica més lent de l'habitual amb por de perdre aquella força a les cames que en el seguent sector de btt hem farán falta.
Arribats a box, agafo sense predre temps la bici i començo amb fortes pujades en un circuit molt tècnic i donat que feia tres anys que no competía a sobre de la btt, m'ha fet passar-ho d'allò més malament, possant el peu a terra en tots i cadascun de les trialeres amb fort pendent que anaven succeint.-se. Un veritable malson en els 18 qms que m'ha fet tensionar-me el cos de tal manera que he arribat a box per fer el tercer sector a peu amb unes cames molt i molt rígides.
En resum. Una cursa que he començat fluix i he acabat aturat. M'ha passat quasi tothom.
No recordo una cursa en que ho hagi fet pitjor. Haurem de progressar i molt per a Terrassa.
Ara un mes  per endavant.





lunes, 9 de noviembre de 2015

Cursa del Cèrvol a Vallirana i rematada en bici!!!

Diumenge va swer el darrer entrenament de qualitat abans de començar el circuit de duatlons de muntanya que comencen aquest proper diumenge.
Le sensacions han estat prou bones si be encara estic amb manca de ritme en algunes fases de la cursa.
Un circuit de 10 quilòmetres trencacames i a estones tècnic completat a un ritme prou acceptable que m'han posicionat en el 13è lloc de la general absoluta i 8è del grup masculí. (llàstima de no haver grup veterà).

Un cop finalitzada, torno a casa per canviar les sabatilles de correr per la bici de carretera i completar una tirada de 48 qms per estirar cames i completar un matí d'entrenament.
Content i impacient per que arribi diumenge, el duatló de Sant Andreu.


domingo, 1 de noviembre de 2015

Cursa de Sant Vicenç dels Horts, 10 qm.

Aprofito aquestes curses a prop de casa per anar possant un punt de ritme de cursa i enfocant l'inici de temporada que d'aquí a  dues setmanes començo.
Avui ha estat la cursa de 10 qms de Sant Vicenç que amb un recorregut en el seu inici i en el seu final amb pujedetes trenca ritmes i una part central d'anada i tornada paralels al riu molt més planera i amb possibilitats de mantenir ritme.
Al final un crono millor que el que en principi tenía previst fer donat el rodatge que hem va sortir dijous pel mateix lloc.
Content de com ha anat i amb ganes de seguir endavant.