domingo, 17 de junio de 2012

Balaguer, un infern!!!

Aquest dissabte tocava enfrontar-se de nou a llarga distància al mig ironman de Balaguer.
La forta calor que teníem a migdía ens feia preveure una cursa llarga i dura, de nou enfrontat a temperatures de extrema calor com les patides a l'Ampolla i Amposta darrerament.
El sector de l'aigua va ser com de costum per a mi, un xic caòtic fins arribar a la primera boya per després trobar el meu lloc i nedar les dues voltes del circuit més comodament. L'aigua fresca s'agraïa.
El sector de bici va ser un altre tema. El circuit dur i exigent amb fortes ràmpes i afegit a la forta calor, obligava a beure i recuperar forces i líquids a cadascun dels controls pels que passàvem, però el cos no es recuperava prou bé i notava que a mida que passàven els quilòmetres la cosa anava a pitjor. Primers problemes musculars al quilòmetre 60 i a partir d'allà la davallada que hem portaría a començar a replantejar-me si podría afrontar el sector de la mitja marató corrent.
Arribat de nou a Balaguer i calaçades les bambes hem disposo a començar a correr. El primer quilòmetre va ser un calvari. Clavat de cames, obligat a caminar sense ser capaç de correr gairebé 50 metres seguits. De nou aturat. Intento recuperar les cames però la cosa no millora. Segueixo intentant treure les males idees del cap però aquest cop son més fortes que jo. Estas molt cansat, El cos no et deixa portar ni un mínim de ritme.
El quilòmetre tres hem fa aturar definitivament . No vull ni puc seguir d'aquesta manera. Millor retirar-se a temps. Vindrán més curses, vindrán més reptes, vindrán sensacions millors. La temporada s'ha fet molt llarga, han hagut reptes molt importants i exigents i tots s'han pogut acomplir. Balaguer quedará per l'any vinent.

sábado, 2 de junio de 2012

El llop ja es història!!!

Tal i com previst, sortida de casa a les 4:30 del matí per pendre part a la marxa cicloturista de la Cursa del Llop  per terres de l'Ebre.
Poc més de 100 corredors a la línea de sortida per recorrer els prop de 182 qms de la marxa llarga que ha estat de totes totes una cursa més dura del que esperàvem tots plegats.
Una primera part camí del primer port de muntanya ens ha aproximat a tots en grup a bona marxa fins arribar a peu de port i coemçar la llarga pujada qe definitivament estiraría el grup. La temperatura començava a apretar i els controsl de pas s'han fet inprescindibles. Repostatges obligats.
Llarga baixada del port de Fredes i arribada a la llarga planúria per tal d'encarar els tres ports finals de la cursa.
S'ha fet dur, llarg i a estones tediós. Al final 6:21 sobre la bici i 184 qms recorreguts. Prova aconseguida i pensant ja en la seguent. Balaguer.