lunes, 30 de septiembre de 2013

Cursa del Cèrvol, primer pòdium.

La d'aquest cap de setmana era per a mi el primer objectiu de la temporada on volía obtenir una bona posició en la cursa i mirar d'optar a podium.
La sortida va ser ràpida sobre un primer tram d'asfalt de poc més d'un quilòmetre que va fer estirar el grup fins arribar al primer sender en busca de la pista de Can Bugunyà.
A partir d'aquí a ritme per tal de pujar el millor possible la primera de les llargues i dures rampes cap al Puig Vicenç.
Un cop dalt de la carena i ben posicionat en la setèna posició, ja era cuestió d'agafar un bon ritme rodador en el plà, arriscar a les baixades i mantenir ritme en la segona pujada fins a les canteres.
Així va ser i enfilant les rectes finals pel poble de Vallirana i entrant al parc central fins a l'arribada en la mateixa setena posició final i quedant en primera posició per grups d'edat. Tot un èxit.

viernes, 27 de septiembre de 2013

Riudarenes, preparació per la del Cèrvol.

Aquest passat cap de setmana tal i com previst, varem anar a la cursa Riudatrail que es celebrava al poble de Riudarenes amb la finalitat de fer una primera sortida a la competició amb el grup que habitualment sortim a entrenar els dissabtes.
Tot va anar força be. Sobre un recorregut ràpid, no sense alguna sorpresa trencacames, molt habitual en les curses gironines, varem quedar ràpidament amb el grup davanter en una sortida ràpida que va trencar la cursa.
Ben posicionats en tot moment arribàvem a meta en 4ª, 5ena i 6ª posició els primers "Bikilas". Una mica després arribàven la resta de grup.
Un matí força maco i especial que haurem de repetir.
Felicitats a tots!

miércoles, 4 de septiembre de 2013

Fi de setmana complet!!

Cap de setmana complet amb una primera cursa nocturna per Girona a les 10 de la nit i amb afluencia d'uns 550 corredors.
Sortint del parc de la Devesa en un traçat molt ràpid i dividit en una part per dintre la ciutat i una segona part per les afores entre corriols i carril bici més fosc i amb necessitat de frontal.
De bon principi situat al capdavant de la cursa intentant mantenir un ritme de 4:00/qm per no perdre contacte i mirar de fer un bon temps.
Al final 19è de la general i 4art del meu grup d'edat.

Poques hores després sortía a la Cursa María Victor de Palau, seguint el costum d'anar-hi cada any per la festa major.
Un circuit de 7 qms plantejat amb una mica més de desnivell, també plantejat a sortir tan depressa com les cames m'aguantessin després de l'esforç de la nit anterior, a primera fila i amb ritmes aquest cop més ràpids en cursa.
Al final 26è de la general d'un total de 650 corredors inscrits. Satisfet en totes dues.