lunes, 8 de abril de 2013

Retornant a la muntanya!!!

Bon dia per retornar a la competició de muntanya en un matí fred de primavera.
Davant meu un recorregut trecacàmes de 15 quilòmetres i un desnivell anunciat de 1.100 metres per terrenys pedregosos i tècnics.
Sortida a les 8:30 del matí on prop de 200 participants prenem part en la prova.
Tal i com es preveu, sortida ràpida per agarfar bona posició abans dels primers senders en una pujada infernal. Arribo justet a dalt però puc aguantar el ritme encara que hem costen algunes posicions.
El recorregut es fá distret donada la variació de trams entre pistes, corriols, tallafocs, ...
Un cop arribat a mitja cursa i on sembla que les posicions ja comencen a quedar clares, prenc el gel que tenía reservat poc abans d'arribar al segon avituallament per tal que faci efecte tot just arribant a la pista de baixada i darrers corriols d'arribada al poble de l'Ordal. Al final apreto les dents per tal de poder distanciar-me una mica més dels meus perseguidors i entro a meta clavant el cronòmetre en 1: 27: 40 en la posició 23ª i quedant 6è de la meva categoría.
Content del ritme i del progrés respecte a setmanes anteriors on les sèries i darrers entrenaments comencen a fer efecte.




1 comentario:

  1. Caramb, la resenya de la cursa es molt possitiva, crec que estas content del resultat. Poc a poc es consegueixen les coses. Et felicito i a gaudir d´aquets moments.

    ResponderEliminar