lunes, 26 de octubre de 2015

SKODA TRIATLO OLIMPIC DE GAVA.

Va ser dur aixecar-se a dos quarts de 6 del matí però va valer la pena. Una hora més tard ja hi era a Gava per tal de participar en el segon i darrer triatló de la temporada en modalitat olímpica.
Les sensacions eren bones i estava quasi segur que si no passava res durant la cursa, el temps final milloraría respecte a l'olimpic de Banyoles de fa quasi dos mesos enrera.

Davant la platja i esperant el meu torn de sortida al sector de la natació que era el darrer de tot i observant com els nedadors anaven entrant en una mar plana i amb tímids ratjos de sol que enlluernaven dins el mar,  anava dibuixant la meva posició dins d'ella i el circuit de boies que hauría de sortejar per arribar a completar els 1500m.

Tocat el xiulet de sortida, hem posiciono dins el grup amb un primer sector fins a la primera boia molt  incòmode al no poder agafar ni lloc ni ritme. un cop sortejat el gir a l'esquerra trobo per fi el meu espai i ja no deixo el ritme de natació constant per arribar a la platja en un sorprenents 28 minuts.

Llarga correguda fins al box on ens espera la bici mentre descordo el neopré que la veritat ha estat un ajut. L'aigua era fresqueta.
Calço les sabatilles, casc, dorsal, ulleres, poso el gel a la butxaca i começo a correr per entre les fileres de bicis que encara queden penjades fins a la linea dibuixada al terra on els jutges ens permeten pujar i començar el sector de bici.
Primers metres que s'aprofiten per hidratar-te i començar a reconstituir el cos després e l'esforç a l'aigua. De seguit a buscar el teu grup que et porti a bon ritme a completar el sector que durant els primers quinze quilòmetres la veritat ha estat prou dificil. Finalment he trobat el grup que a força de relleus hem pogut portar unes velocitats prou alegres que sempre ajuden a retallar temps al global final.
Arribada després de dues voltes al circuit marcat i corrent de nou a penjar la bici i calçar-se les sabatilles de correr.
Els primers instants son sempre incòmodes, els grups musculars que hi entren en joc son diferents i sembla que les cames tinguin que arribar a causar-te les primeres rampes. A partir del tercer quilòmetre tot comença aposar-se a lloc i aconseguiexo portar un ritme alegre que hem fa avançar un munt de corredors i fixar el cronòmetre en un bon temps. 02:20:47 reduint en més de 20 minuts l'anterior registre de Banyoles.
Els entrenaments estant començant a donar resultats molt a pesar que estem a inici de temporada.


http://www.corriendovoy.com/triatlon/146834/skoda-triathlon-series-gava-2015











No hay comentarios:

Publicar un comentario