domingo, 12 de febrero de 2012

A tot gas!!!

El circuit de Montmeló ens esperava aquest matí a -3ºC conservant en alguns racons ombrívols la capeta fina de calabruix que havía caigut aquesta nit.
No ha estat una mala experiència si bé m'hagues agradat potser una temperatura menys dura per allò que ja portem dies patint de valent i sembla que el fred el tingui instal.lat dins meu.
Un xic més enllá de les deu del matí i quan el sol comença a apareixer per sobre les grades del circuit, ens donen la sortida del primer sector a peu a completar una volta sencera al sinuós i exigent traçat amb uns inacabables cinc quilòmetres per entrar tot seguit a box pel traçat del pit lane. Tota una sensació.
Agafem les bicis i comencem a pedalar amb una lleugera brisa glaçada i intentant trobar un grupet amb el que recolzar-se i que no s'ha trobat al llarg d'aquest sector, potser per lo ample del traçat. Tothom corría per lliure desperdigat!!!!
Després de quatre voltes i vint quilòmetres de puja i baixa, corva i contracorva, això si, sense pujar-se a cap "piano" per allò que si el trepitges vas a terra, arribem de nou a box per acabar el tercer sector a peu en un traçat més directe de cap a l'arribada.
Al final 1:04:50 y posició 182º de la general. Avui un dia dificil per estar més endavant en una cursa multitudinària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario