domingo, 12 de mayo de 2013

Dura cursa la de Banyoles!!!

No era recomanable correr de nou una mitja i aquest cop sobre un itinerari de muntanya i menys encara si no estava recuperat de les molesties arran de la mitja de Calafell de diumenge passat i encara i amb els esforços de minimitzar els problemes de dolor que varem treballar a través de la fisio.
Molt i amb tot, a les nou del matí era a la línia de sortida a punt de pendre part en una de les curses de muntanya amb una duresa important de les que recordo. Sortida rápida per agafar posició als corriols de pujada a Sant Patllari i primeres rampes sostingudes i dures per les meves cansades cames. No acabo de trobar ritme ni fortalesa en elles però segueixo apretant i arriscant en alguns trams, el que hem provoca algun ensurt i alguna caiguda sense més premi que unes esgarrapades.
Relleu de puja i baixa constant, trencacames i a vegades amb baixades i pujades equipades fins i tot amb cordes fixes fant de la prova una exigent força de voluntat pe acabar amb dignitat.
Completo els 21 quilòmetres en dues hores i en la posició 35 de la general. Content a pesar de les limitacions físiques que arrossego.
Ara venen uns dies de recuperació i cap competició a la vista fins a Juny.


No hay comentarios:

Publicar un comentario