lunes, 8 de julio de 2013

Warclubs 2.013.

Sant Feliu de Pallerols, 7:30 del matí amb una temperatura de 23 graus i al costat de prop de 70 equips per pendre la sortida a la que será una de les mitjes maratons de muntanya més tècniques i dures que m'he enfrontat mai.
Afegint la modalitat de corre per equips de tres , quantre o cinc membres i agafant en la classificació els tres millors temps.
Nosaltres sent solament tres corredors es important que cap de nosaltres quedi desqualificat i arribi a meta amb el millor temps possible.
A les 8:16 ens toca el torn de sortida i davant ja corrent un bon grapat d'equips que en intervals de 30 segons han anat sortint.
Xavi marca el ritme de sortida i Jose i jo anem al darrera. El ritme es massa intens per nosaltres i preferim que ens deixi i vagi a parar el croòmetre el més aviat possible. Nosaltres al darrera anirem apretant-nos per tal de completar un circuit molt trencacames i exigent i amb trams molt tècnics pero arribant a meta i fent que la posició final de l'equip quedi en una meritoria 19 ena posició d






'un total de 63 equips classificats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario