domingo, 23 de enero de 2011

Vallirana!!!, de nou a la feina!!!!

Diumenge, 9 del matí a Vallirana. Temperatura -3ºC.
El sol comença a sortir per sobre de les muntanyes però no escalfa.
Després de col.locar la bici al lloc corresponent dins el box, baixo a pista a calentar motors. Francament dificil. Es gelat l'aire que respiro i noto com costa i molt el despertar i moure unes cames que ja no s'enrecorden del que significa el ritme de competició.
Al meu voltant poc a poc comença a omplir-se de corredors tot esperant el moment de la sortida que a poc més de les deu del matí i després de rebre les pertinents instruccions de cursa, ens dona els primers moments de ritme vertiginós enfilant muntanya amunt, primer per pista i després per una trialera dura i exigent que demana d'atenció.
Poc a poc anem sortegant els diferents quilòmetres fins arribar de nou a boxes i agafar les congelades bicicletes que ens esperen.
De nou surto del parc central enfilant pista amunt i esperant completar l'exigent i dur tram de btt el més digne possible donat que fa tan sols quatre díes que vaig tornar a la rutina de l'entrenament. Xipreret, Can Bogunyà, la temuda pujada de la gravilla i les tècniques i pedregoses pistes i trialeres de baixada hem retornen a la civilització per acabar de nou amb un tram de poc més de dos quilòmetres pel bosc del voltant, encintat i amb un recull de rampes de tota mena que faran de les meves cames "un trinxat".



Al final un temps total d'1 hora i 48 minuts en la posició 83 de la general. Bé per ser la primera de la "nova era".

No hay comentarios:

Publicar un comentario