domingo, 6 de marzo de 2011

Odena, punt i final!!!!

Avui amb la novena cursa del calendari, finalitza el circuit català de duatlons de muntanya.
Òdena ens ha rebut avui amb un matí fresquet però que ens feia preveure una jornada de calor així que ens apropessim cap al migdía.


A les 10:30 del matí ens han donat la sortida del primer tram a peu de 6 quilòmetres de distància amb forts desnivells, terreny variat amb barranqueres, corriols, trams de pista,... que han fet que les cames vinguessin ja tocades a la primera transició.
Com sempre i sense predre temps ràpid canvi de sabates i btt amunt, amb uns primers quilòmetres de constant ascens per pistes amples però exigents aptes per a escaladors. Això comença a dibuixar el panorama de la cursa.


Corriols no gaire tècnics però estrets i de ràpid baixar ens conecten de sobte amb la pista ampla que ens fará pujar a la cota més alta de la cursa sota la mirada d'uns gegantins molins de vent. Els sol apreta i no corre aire. La primavera es aqui!!!!!.
Un cop dalt, quilòmetres de baixada amb pistes de grava, amples i molt ràpides i trencalls que ens sorprenen en diverses ocasions per baixar per trams un xic forçats de corriols pendents. Al final i fent més quilòmetres dels anunciats per l'organització, una lleugera pujada ens retorna a boxes per cumplir amb la darrera transició de tres quilòmetres, de nou amb pista, barranc inclós i corriols per tornar al poble d'Òdena i d'allà a l'arribada.


Al final, arribat en la posició 42 de la general i 11ª de la meva categoría amb un temps de 02:05:08.
Com a resultat final i essent aquest, el meu millor resultat de la temporada, hem classifica en la posició 18ena de la general absoluta i conservant la 8ena del meu grup d'edat. 
Per ser el meu primer any, notable!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario