jueves, 19 de abril de 2018

Arriba la primavera!!!


Tornar a començar.
L’hivern a estat llarg i ens hem acostumat a fer menys exercici o deixar de fer-ho durant aquest temps i ara amb l’arribada de la primavera i veien que l’estiu s’apropará més depressa, volem tornar a activar-nos.
Això está bé, però sense excesives presses.
El nostre cos ha estat aletargat molt de temps i no el podem posar en marxa en el punt que el vam deixar abans del fred així que paciència.
Retomarem el correr de forma progressiva i respectant en tot moment una paulatina pujada en els quilòmetres a recorrer, els ritmes en que ho farem i molt i molt important; els descansos intersetmanals;  per tal que el cos recuperi i assimili la tornada a l’activitat.
Planifiqueu la vostra pre-temporada d’acord amb els objectius que us hagueu marcat i deixeu-vos orientar per a algú mes expert que us pugui donar un cop de mà en aquest planificació.
Reviseu el vostre material i no correu amb ell si ja está vell i no us ha de donar garanties de que pugui absorbir els impactes. Penseu que aquest aspecte es vital per a les vostres articulacions i prevenció de lesions futures.
Estireu i escalfeu previament i doneu temps a que el vostre cos torni a enrecordar-se del que va ser capaç de fer l’any anterior. Ja veureu com torneu a gaudir de bones sensacions.

1 comentario: