lunes, 21 de noviembre de 2011

Llarg circuit de Balaguer!!!!

Aquest diumenge ens traslladem a terres de Lleida per disputar el tercer duatló de calendari a Balaguer.
Records hem porta de la darrera visita aquest passat estiu.

Ara tot es diferent, temps gris i apagat i amb una temperatura més aviat fresca, situats a l'altra banda de riu i davant Balaguer i la seva esglesia a dalt del turó on d'aquí uns instants tots hi correrem per tal de fer el primer sector a peu.
Mentre esperem el moment ens diuen que degut a certs problemes tècnics el tram de btt s'allarga en sis quilòmetres cosa que a ningú no li fa gaire gràcia ja que de per si, ja es tracta d'un dels circuits més durs i exigents del calendari.
A dos quarts d'onze donen la sortida i comencem a correr primer per camps i corriols per tornar vora el riu i pujada a la vila tot travessant el pont per sobre el riu. Pujada exigent i a bon ritme per tal de no deixar gaires posicions ja que el tram de btt comença si no recordava malament per uns corriols de dificil avançada i exigents amb fortes pujades com després es confirmará.
Dels 70 primers agafo la bici i enfilo aquests corriols que superen constantment les terrasses que formen els diferents camps de conreu per on passem. Després tot será igual o diferent, amb un circuit plé de canvis de terreny.
Pistes pedregoses, amples i trencades seguits de corriols de fortes pujades i baixades, amb forts pendents on ni la bici ni jo sabem per on traçarem el bon camí.
Tot surt bé i després de prop de dues hores de pedalar tornem al pavelló per tornar a calçar les bambes i sortir a fer la darrera cronoescalada del día. I es que l'esglesia es ben amunt!!!!.
Al final crec haver aguantat bé el ritme de cursa per acabar amb un temps final de  2:52:59 en una meritoria 62º posició de la general i el 13ª de la categoría.

No hay comentarios:

Publicar un comentario