domingo, 13 de noviembre de 2011

Viladecavalls, bona cursa!!!





La segona de la temporada m'ha donat una posició en la classificació dins el primer terç de corredors estant sempre acostumat a posicions de mitja taula. Avui l'esforç ha valgut la pena.
La sortida multitudinària d'avui s'ha donat a les 10:30 amb un total de 225 corredors participants i aviat ens afanyem entre empentes a fer-nos un lloc entre els carrers de la vila i abans d'agafar lespistes forestals i corriols que en un circuit d'anada i tornada ens porta de nou cap al poble i de baixada al box.
Primer sector dur, ràpid i exigent físicament per tal d'agafar un bon lloc de sortida amb la bici.
Recollida de la btt i ràpida sortida per carrers asfaltats cap a la muntanya on un circuit prou sec encara i les plujes dels darrers dies, i molt pedregós i trencat, ens enfila entre pistes i corriols en una constant pujada i baixada de desnivell, sense oblidar les perilloses trialeres, sobretot la primera, que feia la bici anar per on ella volía, intentant en tot moment no caure i traçar correctament. De vertígen!!!!
Arribada a box de nou amb les cames prou castigades i a aguantar la posició si es pot. Pujada d'escales per començar i tornada a correr per carrers primer i pistes dins el bosc després. Tornada a la civilització en una darrera baixada a tot o res i arribada final. 1:54:51.

74è de la general d'un total de 213 corredors que finalitzen la prova i que dona un resultat final de 23è de la categoría i 8è del meu grup d'edat. Un bon grapat de punts més i una cursa ben aprofitada encara i la gran afluència d'atletes.

1 comentario: