lunes, 7 de noviembre de 2011

Sobre el fang i sota la pluja!!!!

Sortim a les set del matí sota una persistent pluja camí de Vallfogona amb l'esperança que el temps ens doni una petita pausa.

Nou graus positius, vent, pluja i un cel encapotat es el que rebem com a tarjeta de visita en aquest petit poble que a poc a poc es va omplint de corredors que amunt i avall m'acompanyen en l'escalfament.
A les deu ens donen la sortida obrint un circuit a peu sortint dels estrets carrers de Vallfogona per començar a enfilar-se per les muntanyes del voltant en un puja i baixa constant per corriols enfangats, castigant les cames una i un altre vegada durant el recorregut.
Arribada a box i canvi. No será millor el circuit que ens espera en btt amb pistes enfangades, pedres i arrels humides que s'amaguen sota l'espessa fulleraca
i que una vegada i un altra ens fa relliscar els neumàtics.
I si fos poca l'aigua que estem patint, l'organització ens reserva el privilegi d'atravessar un riu i diversos rierols carregats d'aigua que llisca per les muntanyes i que ja no empassa la terra.
Arrebossats de fang i aigua torno al poliesportiu i penjo literalment la bici i torno a enfundar-me les bambes enfangades i molles per tal de cumplir amb el tercer segment a peu i que no será més que una repetició de lo ja viscut. Mes pluja, més fang, més vent.
Al final 51º de la general i 12è de la meva categoría i 5è al meu grup d'edat. Bon inici.

No hay comentarios:

Publicar un comentario